Robert beveelt deze boeken aan

Think and Grow Rich
Mindset en meer...

Think and Grow Rich is de klassieker der klassiekers op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en succes. De waarheden en wijsheden die Napoleon Hill beschrijft zijn tijdloos, de wetten en regels zijn universeel. Dit boek neemt je stapsgewijs mee in de strategie die miljoenen mensen een fortuin heeft opgeleverd, maar die bovenal de formule is voor een succesvol en voldaan leven.

The Road less Stupid
Over leergeld...

Slimme mensen doen soms domme dingen. De sleutel tot rijk worden en rijk blijven is om zo min mogelijk 'leergeld of dumbtax' te betalen. Dit boek helpt iedere ondernemer, ongeacht de omvang, om sneller besluiten te nemen zonder het risico te verhogen.

Stap in je Grootsheid
He's no guru...

Tony Robbins (1960) adviseert wereldleiders en topsporters, en is een internationaal veelgevraagd spreker. Met zijn boeken, seminars en de Netflix-documentaire ‘I’m not your guru’ heeft hij wereldwijd de levens beïnvloed van meer dan 50 miljoen mensen.De bijbel als het gaat om zelfontwikkeling. Tony neemt je mee in al zijn 40 jaar ervaring. Do you dare to be great?

Cashflow Kwadrant
Ben jij ondernemer?

Waarom sommige investeerders meer verdienen met minder risico. Een boeiend boek als je erover denkt om je eigen wereld van financiële vrijheid te vinden.